Tender Manager

Accuraat en communicatief vaardige teamspeler

 

HSM Steel Structures, een zelfstandige werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is reeds meer dan vijftig jaar actief in de civiel bouwkundige markt. HSM Steel Structures ontwerpt en bouwt onder meer bruggen, sluizen en waterkeringen en is gesitueerd in de haven van Schiedam.

 

De functie
De tender manager houdt zich hoofdzakelijk bezig met het begroten en optimaliseren van projecten tijdens de tenderfase, en zorgt voor het berekenen van de kostprijs, planning, inventarisatie van risico’s en kansen, design, werkmethodes en het uiteindelijke aanbiedingsdocument. Indien nodig, wordt hij daarbij ondersteund door de specialisten van andere afdelingen zoals bijvoorbeeld de ontwerpafdeling, SHE-Q en juridische zaken.

Uiteraard houdt de tender manager na het indienen van de aanbieding nauw contact met de klant over de vorderingen van het aanbestedingsproces c.q. de opdrachtgunning. Nadat een werk gegund is, wordt alle informatie adequaat en compleet overgedragen aan de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering.

 

Het profiel

- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur WTB;
- Minimaal 5 jaar werkervaring;
- In staat begrotingen en planningen te maken;
- Ervaring met UAV GC/FIDIC contracten;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 

Geboden wordt

- Een verantwoordelijke, uitdagende functie bij een solide en gerenommeerd bedrijf;
- Een internationaal georiënteerd bedrijf;
- Een informele cultuur en no-nonsense mentaliteit;
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 

Herkent u zich in dit profiel?

Stuur dan uw schriftelijke reactie (cv plus motivatie) bij voorkeur per e-mail aan pz@hsm.nl. Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook, aan HSM Steel Structures, t.a.v. de directie, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam. U kunt ook reageren door middel van de button onderaan deze pagina. Voor meer informatie omtrent de functie kunt u contact opnemen met de heer J.N. Lemmerzaal, Algemeen Directeur, op telefoonnummer 010 - 427 93 00.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Solliciteer nu

 

 

Terug naar overzicht

HSM Steel Structures - Dalsfjord Brug
HSM Steel Structures - Brug UtARK
HSM Steel Structures - Brug Plofsluis