Lasdeskundige - offline

Nauwkeurig en Innovatief

 

De Lasdeskundige maakt deel uit van de afdeling Quality Control en rapporteert aan het Hoofd QHSE.

 

Het profiel

De lasdeskundige stelt lmb’s en lmk’s op, beheert de lasserskwalificaties en overlegt met opdrachtgevers, onderaannemers en certificerende instanties over deze kwalificaties.

 

Tot het  takenpakket behoort onder andere het adviseren van de afdelingen Engineering en Inkoop op het gebied van materialen en het adviseren van de afdeling Productie over lasmethodes en lasvolgorde. Steekproefsgewijs voert de Lasdeskundige inspecties uit om het vereiste kwaliteitsniveau van HSM en opdrachtgevers te kunnen waarborgen. Verder initieert de Lasdeskundige innovaties op lasgebied en kan deze uitwerken.

 

 

De geschikte kandidaat voor deze functie heeft een opleiding HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en aanvullende opleiding IWE (International Welding Engineer). Opleiding op gebied van NDO- en inspectietechnieken, strekt tot aanbeveling. De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in het fabriceren van gelaste staalconstructies in de civiele en/of offshore industrie en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Geboden wordt

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer met goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag uw schriftelijke sollicitatie (CV en motivatie). Deze kunt u richten aan HSM BV , ter attentie van de heer T.Q.M. (Eric) Oostdam, Westfrankelandsedijk 9, 3115 HG  Schiedam of versturen via pz@hsm.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Terug naar overzicht

HSM Offshore - Borssele Alpha OHVS and Borssele Beta Jacket gereed voor 'Sail Away' (TenneT)
HSM Steel Structures - Montage Spoorbrug UtARK (ProRail)
HSM Offshore - Borkum Riffgrund 2 Jacket Load-out (Orsted)