Algemeen directeur

Krachtig, pragmatisch en commercieel gedreven relatiebouwer

HSM Steel Structures, een zelfstandige werkmaatschappij binnen Andus Group BV, is reeds meer dan vijftig jaar actief in de civiel bouwkundige markt. HSM Steel Structures ontwerpt en bouwt onder meer bruggen, sluizen en waterkeringen en is gesitueerd in de haven van Schiedam. 

 

De functie: 

In deze brede functie bent u primair verantwoordelijk voor de strategische en operationele leiding van HSM Steel Structures. HSM Steel Structures is een gezond bedrijf met een sterke ambitie om te groeien.

Uw primaire focus ligt dan ook op het vergroten van de orderportefeuille. Vanuit uw eigen netwerk in de civiele wereld en het bedrijfsnetwerk bent u door uw kennis en ervaring in staat de voor HSM Steel Structures geschikte projecten uit de markt te halen, zowel nationaal als internationaal.

Uw succes wordt bepaald door uw focus op groei, resultaat en optimalisatie van de bedrijfsvoering. U rapporteert rechtstreeks aan de holdingdirectie en u heeft tien andere werkmaatschappijdirecteuren als collega.

 

Uw profiel?

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige directeur, die beschikt over een groot eigen netwerk, en die het verkoop- en projectenteam stimuleert, motiveert en aanstuurt. U kent de processen en opdrachtgevers binnen de civiele wereld (aannemers, RWS, provincies, ingenieursbureaus en architecten). U beheerst de Engels taal, zowel in woord als geschrift. Uw sterk ontwikkeld gevoel voor commercie in combinatie met uw technische oriëntatie, uw bedrijfsmatig en financieel inzicht zorgt ervoor dat u zich alle facetten van een ‘eigen’ bedrijf eigen heeft gemaakt. U beschikt over een aantoonbaar hbo of academisch werk- en denkniveau, aangevuld met voor de functie relevante ervaring.

 

Geboden wordt:

Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een dynamische en innovatieve organisatie die zich kenmerkt als open en informeel. Ruimte voor eigen ondernemerschap onder de paraplu van een gezonde holding met korte communicatielijnen. Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herkent u zich in dit profiel?

Stuur dan uw schriftelijke reactie (cv plus motivatie) voor 15 januari 2020 bij voorkeur per e-mail aan directie@andusgroup.com. Schriftelijk reageren kan natuurlijk ook: Andus Group BV, t.a.v. de directie, Voorstraat 56, 4132 AS Vianen. Voor meer informatie omtrent de functie kunt u contact opnemen met mevr. K. Rooijakkers, directiesecretaris, tel. 030 - 211 58 00.

  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Solliciteer nu

 

 

Terug naar overzicht